Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Δράσεις & Δρώμενα

Η ομάδα εθελοντών διασωστών πολιτικής προστασίας Δ. Θέρμης θα συνδράμουν με την παρουσία τους στη συλλογή των ειδών για την Ουκρανία. Η συλλογή γίνεται στις έδρες των Κοινοτήτων και στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας (1ο χιλιόμετρο Θέρμης - Τριαδίου), από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 21 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες. Τα μαθήματα διεξάγονται από τον εκπαιδευτή της ομάδας μας κ. Σπύρο Βούλτσο.

Η ομάδα εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης και τις κοινότητες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, διοργανώνει σειρά αυτοτελών σεμιναρίων διάρκειας 2 ωρών για την παροχή πρώτων βοηθειών (BLS) και ΚΑΡΠΑ (AED).

Συνέχεια με δύο υγειονομικές καλύψεις την προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα μας

Η εβδομάδα ξεκίνησε με εκπαιδεύσεις σε σχολεία της περιοχής του Δήμου. Συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Ιανουαρίου μέλη της ομάδας μας παρείχαν σεμινάριο εκπαίδευσης στην αντιμετώπιση επικίνδυνων φυσικών φαινομένων στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ρυσίου. Η επόμενη ημέρα συνεχίστηκε με επίσκεψη σε σχολείο και συγκεκριμένα στο...ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Υποστηρίξτε την αποστολή μας