Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Δράσεις & Δρώμενα

Εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου μπροστά από το Κοινοτικό κατάστημα Νέας Ραιδεστού. Κάποια "κακομαθημένα" θεώρησαν αστείο να πάρουν κομμάτια πάγου από το συντριβάνι και να τα πετάξουν στο οδόστρωμα. Μέλη της ομάδας μας τα απομάκρυναν για την αποφυγή ατυχήματος.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών βράβευσε εθελοντές πρόσωπα και φορείς που με τις δράσεις τους, προάγουν τον θεσμό του εθελοντισμού. Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Σωτηρόπουλος και η ομάδα μας, αλλά και η υπεύθυνη εκπαίδευσης Ντία Παυλικιάνη. Ευχαριστούμε το ΙΔΑΦΚ...

ΙΔΑΦΚ

2021-12-20

Το ΙΔΑΦΚ τιμά με σεβασμό σήμερα τον π. προϊστάμενο πολιτικής προστασίας αποκεντρωμένης διοίκησης κ Κοκκολάκη για την συνεργασία και τις συνεχείς υπηρεσίες του στον εθελοντισμό και όχι μόνο...Τον ευχαριστούμε πολύ.

Πολυποίκιλες για ακόμη μία εβδομάδα οι δράσεις της ομάδας μας.

Πληθώρα καλύψεων με πρώτες βοήθειες από την ομάδα μας για ακόμα μια εβδομάδα.

Δύο αγώνες κάλυψε η ομάδα μας την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 25/10 ανδρικό μπάσκετ της Ν. Ραιδεστού και την Παρασκευή 29/10 ανδρικό μπάσκετ του Θερμαϊκού Θέρμης.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 15/10 ολιγομελές κλιμάκιο εθελοντών μας, κάλυψε υγειονομικά αγώνα ανδρικού μπάσκετ, την ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας αντιμετώπιζαν το πλημμυρικό επεισόδιο.Ακόμη, την Κυριακή 17/10 σε συνεργασία με το παράρτημά μας στο Λιβάδι, προχωρήσαμε σε υγειονομική κάλυψη ορεινού αγώνα δρόμου παρέχοντας πρώτες βοήθειες μέσω...ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Υποστηρίξτε την αποστολή μας