Δράσεις Ομάδας - Από 1 μέχρι 15 Φεβρουαρίου

2023-02-19

Η ομάδα μας στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου πραγματοποίησε τις συνηθισμένες της υγειονομικές καλύψεις στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του Θερμαϊκού Θέρμης. Παρευρέθηκε σε κοπή πίτας πολιτιστικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων. Συζήτησε τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές και οι εθελοντικές οργανώσεις με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββα Αναστασιάδη, παρουσία προέδρων και μελών άλλων εθελοντικών οργανώσεων, στα γραφεία εκπαίδευσής της. Συνέλλεξε και συσκεύασε τρόφιμα, ρούχα και χρήσιμα αγαθά στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας που πραγματοποιείτε στο Δήμο μας για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Εκπαίδευσε τα μέλη της με τα καθιερωμένα εβδομαδιαία μαθήματα που πραγματοποιούνται τις Κυριακές στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας. Παράλληλα δεν παρέλειψε να εκπαιδεύσει και το γενικό πληθυσμό όπου της ζητήθηκε πάνω στις πρώτες βοήθειες και τους σεισμούς, με μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία τόσο σε μαθητές όσο και σε πολίτες.

Πιο αναλυτικά:

Τετάρτη 1/2 στις 21:30, κάλυψε υγειονομικά το γυναικείο παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Πέμπτη 2/2 στις 18:30, μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Θερμαϊκού Θέρμης που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Σάββατο 4/2 στις 15:00, πραγματοποίησε υγειονομική κάλυψη στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Π.Ο. Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Θέρμης.

Σάββατο 4/2 στις 18:00, κάλυψε υγειονομικά το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης των κορασίδων του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 4/2 στις 19:00, μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Κυριακή 5/2 στις 11:00, μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία εκπαίδευσης της.

Κυριακή 5/2 στις 12:30, μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Κυριακή 5/2 στις 19:00, εκπαίδευσε τα μέλη της με το μάθημα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία εκπαίδευσης με θέμα "Κατολισθήσεις, Πλημμύρες, Υδρομετεωρολογικές Καταστροφές, Σχέδια Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών για Πλημμύρες και Χιονοπτώσεις/Παγετό".

Δευτέρα 6/2 στις 18:30, πραγματοποίησε εκπαίδευση σε πολίτες στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς με θέμα "Σεισμοί".

Τετάρτη 8/2 στις 18:30, πραγματοποίησε εκπαίδευση σε πολίτες στα γραφεία εκπαίδευσης της με θέμα "Πρώτες Βοήθειες".

Παρασκευή 10/2 στις 19:00, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββα Αναστασιάδη, στα γραφεία εκπαίδευσης της, για θέματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντικές ομάδες και οι εθελοντές. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας και άλλων εθελοντικών οργανώσεων.

Παρασκευή 10/2 στις 21:45, κάλυψε υγειονομικά το ανδρικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 11/2 στις 16:00, κάλυψε υγειονομικά το εφηβικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 11/2 στις 20:30, μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας και του ετήσιου χορού του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κέντρο «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» στα Βασιλικά.

Κυριακή 12/2 στις 15:00, κάλυψε υγειονομικά το παιδικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Κυριακή 12/2 στις 19:00, εκπαίδευσε τα μέλη της με το διπλό μάθημα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία εκπαίδευσης με θέματα "Τρομοκρατικές Ενέργειες" και "Τεχνολογικά Ατυχήματα".

Δευτέρα 13/2 στις 17:00, μέλη της ομάδας μαζί με τη βοήθεια πολιτών συγκεντρώθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας, για να συσκευάσουν την πρώτη παρτίδα της ανθρωπιστικής βοήθειας που ετοιμαζόταν να αποσταλεί στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Συσκευάστηκαν και αποστάλθηκαν από τον Δήμο μας 14 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, όπου με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ συγκεντρώνεται η βοήθεια από όλους τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα 13/2 στις 18:30, πραγματοποίησε εκπαίδευση σε πολίτες στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς με θέμα "Πρώτες Βοήθειες".

Τετάρτη 15/2 στις 10:00, βρέθηκε στον Τρίλοφο για να εκπαιδεύσει του μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μίκρας πάνω στις πρώτες βοήθειες.

Τετάρτη 15/2 στις 18:30, πραγματοποίησε άλλη μία εκπαίδευση σε πολίτες στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς με θέμα "Πρώτες Βοήθειες".

Τετάρτη 15/2 στις 21:30, κάλυψε υγειονομικά το γυναικείο παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης. 

🌐 Social Media Ομάδας :

✔ Facebook : polprothermis
✔ Instagram : civilprotectionthermi