Δράσεις Ομάδας - Από 18 μέχρι 29 Ιανουαρίου

2023-02-08

Συνεχείς οι δράσεις της ομάδας μας και στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, με εκπαιδεύσεις γενικού πληθυσμού, αστυνομικών, προπονητών αλλά και των εθελοντών της ομάδας μας, υγειονομικές καλύψεις, παροχές βοήθειας και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Πιο αναλυτικά:

Τετάρτη 18/1 στις 15:00, πραγματοποίησε υγειονομική κάλυψη στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Π.Ο. Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Θέρμης.

Τετάρτη 18/1 στις 21:30, κάλυψε υγειονομικά το γυναικείο παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Πέμπτη 19/1 στις 19:00, βρέθηκε στους Ταγαράδες για να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου Ταγαράδων πάνω στις πρώτες βοήθειες.

Παρασκευή 20/1 στις 19:00, πραγματοποίησε εκπαίδευση σε πολίτες στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς με θέμα ¨Πρώτες Βοήθειες¨.

Παρασκευή 20/1 στις 21:45, κάλυψε υγειονομικά το ανδρικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 21/1 στις 18:00, κάλυψε υγειονομικά το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης των κορασίδων του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Κυριακή 22/1 στις 11:00, κάλυψε υγειονομικά την Εκδήλωση Μνήμης για τον εκλιπόντα Γεώργιο Κουγιάμη, πρώτο Δήμαρχο του Δήμου Θέρμης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης-Τριαδίου. Ακολούθησε ονοματοδοσία αυτού προς τιμήν του σε Κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης-Τριαδίου "Γεώργιος Κουγίαμης".

Κυριακή 22/1 στις 19:00, εκπαίδευσε τα μέλη της με το μάθημα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία εκπαίδευσης με θέμα "Αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών".

Δευτέρα 23/1 στις 19:00, εκπαίδευσε τους προπονητές του Ατρόμητου Τριαδίου πάνω στις πρώτες βοήθειες, στα γραφεία εκπαίδευσης της.

Τετάρτη 25/1 στις 19:00, πραγματοποίησε εκπαίδευση στους αστυνομικούς του Α.Τ. Θέρμης πάνω στις πρώτες βοήθειες, στα γραφεία εκπαίδευσης της.

Πέμπτη 26/1 στις 19:00, βρέθηκε και πάλι στην Περιστερά για εκπαίδευση σε πολίτες στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς με θέμα ¨Πρώτες Βοήθειες¨.

Παρασκευή 27/1 στις 19:00, συνέχισε το πρόγραμμα εκπαίδευσης που ξεκίνησε την Τετάρτη στους αστυνομικούς του Α.Τ. Θέρμης πάνω στις πρώτες βοήθειες, στα γραφεία εκπαίδευσης της.

Παρασκευή 27/1 στις 21:45, κάλυψε υγειονομικά το ανδρικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Παρασκευή 27/1 στις 22:30, μέλη μετέβησαν για έλεγχο πιθανής πυρκαγιάς μετά από αναφορά βλάβης αυτοκινήτου με υγραέριο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Μετά τον έλεγχο πραγματοποίησαν ασφάλεια χώρου στο σημείο μέχρι να φτάσει η οδική βοήθεια.

Σάββατο 28/1 στις 16:00, κάλυψε υγειονομικά το εφηβικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 28/1 στις 23:30, τέσσερα μέλη μας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Ηeaven στους Ταγαράδες για έλξη φορτηγού που γλίστρησε και κόλλησε σε λάσπη. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης.

Κυριακή 29/1, στα πλαίσια του Health Forum του ΚοινΣΕπ, που διοργάνωσε το Stay Strong Events με θέμα Body & Mind Health, η ομάδα μας παρουσίασε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε πολίτες από τις 10:00 μέχρι τις 11:30 στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Κυριακή 29/1 στις 15:00, πραγματοποίησε υγειονομική κάλυψη στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Π.Ο. Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Θέρμης.

Κυριακή 29/1 στις 19:00, κοπή βασιλόπιτας της ομάδας στην αίθουσα εκπαίδευσης της, παρουσία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρου Καράογλου και κ. Σάββα Αναστασιάδη, καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ κα Δώρας Αυγέρη. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης , καθώς και εκπρόσωποι της ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων. Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν πρόεδροι και μέλη άλλων εθελοντικών ομάδων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων της Θέρμης.

🌐 Social Media Ομάδας :

✔ Facebook : polprothermis
✔ Instagram : civilprotectionthermi