Ένταξη στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης

2023-10-13

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την ένταξη της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης (Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π).

Η ένταξη ως νέου μέλους, επισφραγίστηκε με τη συνάντηση που είχαν στην έδρα της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π, ο Πρόεδρος Σταύρος Σαλαγιάννης & μέλη του Δ.Σ, με την Ταμία της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Θέρμης Ντία Παυλικιάνη.

Ο κ. Σαλαγιάννης εξήρε το έργο της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης και τόνισε ότι "αποτελεί ακόμη μία προσθήκη μεγάλης σημασίας για την Ομοσπονδία καθώς ένας από τους στόχους είναι να ενωθούν όλες οι "φωνές" των οργανώσεων από κάθε μέρος της Ελλάδας στο πεδίο δράσης μας για να επιτευχθεί η καλύτερη διεκδίκηση ευνοϊκότερων συνθηκών για τον Εθελοντισμό αλλά και επίλυση χρόνιων προβλημάτων που υπάρχουν ".

Από την πλευρά της η κ. Παυλικιάνη εκπροσωπώντας το Δ.Σ της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Θέρμης , ευχαρίστησε το Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π για την αναγνώριση του έργου της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης και την αποδοχή της ως νέου τακτικού μέλους και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες Ομάδες να ακολουθήσουν και να ενισχύσουν τη δυναμική της Ομοσπονδίας.

🌐 Social Media Ομάδας :

✔ Facebook : https://www.facebook.com/polprothermis/

✔ Instagram : https://www.instagram.com/civilprotectionthermi/