Έρευνα αγνοούμενου στη Νέα Ραιδεστό - Συνδρομή στην πυροσβεστική σε πυρκαγιά οχήματος

2023-05-23

Χθές, Δευτέρα 22/5/2023 η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο συμβάντα διαφορετικού είδους και συνθηκών, με τους εθελοντές της να καταβάλουν τα μέγιστα και τελικώς να έχουμε αίσια αποτελέσματα.

Έτσι, αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ηλικιωμένης γυναίκας στη Νέα Ραιδεστό. Η ηλικιωμένη γυναίκα αγνοούνταν από το πρωί της Κυριακής 21/5 και βρέθηκε εχθές Δευτέρα 22/5 περί τις 20:40, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης και Μίκρας του Δήμου Θέρμης καθώς και του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Κουγιουμτζίδη. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε με τη βοήθεια θερμικής κάμερας να κάθεται σε ένα χωράφι ταλαιπωρημένη αλλά σε καλή κατάσταση. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο .

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους για τις ενέργειες τους!!

Περίπου μία ώρα μετά τη λήξη του πρώτου συμβάντος, η ομάδα μας κλήθηκε να συνδράμει την πυροσβεστική υπηρεσία σε ένα συμβάν πυρκαγιάς σε όχημα στην περιοχή πλησίον του LIDL Πανοράματος. Το συμβάν δόθηκε από το κέντρο περί τις 21:25 και μετέβη το ΘΕΡΜΗ-3 (πεντάτονο όχημα) το οποίο βρέθηκε στο σημείο στις 21:35. Το ΘΕΡΜΗ-3 συνέδραμε την πυροσβεστική πραγματοποιώντας δύο φορές πλήρωση στα 1.5τονα οχήματά της.

🌐 Social Media Ομάδας :

✔ Facebook : polprothermis
✔ Instagram : civilprotectionthermi