Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

2023-02-06

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σε μία σεμνή τελετή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από την ομάδα μας στα γραφεία εκπαίδευσης της, για το καλωσόρισμα του νέου έτους.

Η χαρά και η ανυπομονησία της ομάδας για το γεγονός αυτό ήταν μεγάλη, καθώς η τελετή είχε να πραγματοποιηθεί δύο χρόνια και ακόμα μεγαλύτερη διότι γινόταν παρουσία φίλων και εκλεκτών καλεσμένων.

Με το παρόν τους μας τίμησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου και κ. Σάββας Αναστασιάδης, καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ κα Δώρα Αυγέρη. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, καθώς και εκπρόσωποι της ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων. Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν πρόεδροι και μέλη άλλων εθελοντικών ομάδων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων της Θέρμης.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για το παρόν σας και να ευχηθούμε μια υπέροχη χρονιά σε εσάς, τις οικογένειες σας και τις οικογένειες όλου του κόσμου.

🌐 Social Media Ομάδας :

✔ Facebook : polprothermis
✔ Instagram : civilprotectionthermi