Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Δράσεις & Δρώμενα

Η Διοίκηση και τα μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θέρμης, καλωσορίζουν στην ομάδα τα νέα μέλη από το Πετρωτό Θεσσαλονίκης. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για την δημιουργία ενός νέου ενεργού παραρτήματος εκεί.

Την Κυριακή 11/9 το παράρτημα Λειβαδίου Θέρμης θα συνδράμει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Περιστερά για τα θυρανοίξια του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέα με δύο οχήματα και πέντε εθελοντές.

Πυρκαγιά ξέσπασε την Κυριακή λίγο μετά τις 21:00 στα Πετροκέρασα. Η πυρκαγιά αφορούσε υπαίθριο χώρο συγκέντρωσης ογκωδών αντικειμένων. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέδραμε το όχημα του παραρτήματος Λιβαδίου της ομάδας μας με οχτώ εθελοντές.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα σήμερα 30 Αυγούστου σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Καρδιάς.Η ομάδα μας έσπευσε για συνδρομή στην ομάδα της Μίκρας. Από την ομάδα μας επιχείρησαν 5 εθελοντές με τρία οχήματα.

Δασική πυρκαγιά ξέσπασε χθες στο Σέιχ Σου κοντά στο θέατρο Γης. Η ομάδα μας βρέθηκε στο σημείο με ένα όχημα και δύο εθελοντές , οι οποίοι συνεργάστηκαν με την ομάδα της Μίκρας και του Δρυμού.

Πυρκαγιά μικρής έκτασης ξέσπασε σήμερα 20 Αυγούστου σε ξηρά χόρτα στην ευρύτερη περιοχή του Τριαδίου δίπλα σε σπίτι. Πλήρωμα της ομάδας μας βρέθηκε άμεσα στο σημείο, θέτοντας τη φωτιά υπό έλεγχο ενώ ακολούθησε και η πυροσβεστική.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθες 17 Ιουλίου κατά τις απογευματινές ώρες ανάμεσα σε Πλαγιάρι και Τρίλοφο.Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε σε κλήση για ενίσχυση από την ομάδα της Μίκρας.Στο σημείο επιχείρησε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής με οχήματα, πεζοπόρα τμήματα. Τις προσπάθειες συνέβαλαν υδροφόρες του Δήμου και δύο ελικόπτερα
Πυρκαγιά ξέσπασε την Τετάρτη σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο εμπορικό πάρκο Florida στην περιοχή του ΙΚΕΑ.Το πλήρωμα επιφυλακής της ομάδας μας κλήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία να συνδράμει στην κατάσβεση με το πεντάτονο όχημα ΘΕΡΜΗ -3.Λίγο αργότερα το ΘΕΡΜΗ -3 έλαβε εντολή να συνδράμει σε χορτολιβαδική πυρκαγιά στην περιοχή του Cedefop.

Σε δύο περιστατικά πυρκαγιών ενεπλάκη χθές 3 Ιουλίου η ομάδα μας.Συγκεκριμένα η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 18:00 σε χορτολιβαδική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ραιδεστού.Η δεύτερη ξέσπασε στις 21:00 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και αφορούσε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση της...ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Υποστηρίξτε την αποστολή μας